donderdag 26 februari 2015

Oefening baart kunst

Weinig tijd om te bloggen, maar dat betekend niet dat ik stil zit hoor ;-)

Achter de schermen ben ik volop bezig. Naast de "normale" dingen als kinderen naar school en sport brengen, werk en huishouden, ben ik druk bezig met de traktaties van m'n dochtertje, geboortecadeaus en het experimenteren met m'n Silhouette Cameo (snijplotter).

Wat een super apparaat is dat toch zeg!!! En aangezien je er nog veel meer mee kan dan dat ik tot nu toe dacht, kom ik tijd te kort om het allemaal uit te proberen, hihi.

Intussen kan ik jullie al wel wat sneakpreviews laten zien van een oefen freubel en een gedeelte van de traktaties voor m'n dochtertjes verjaardag.

Hieronder een dienblad met een zelf gemaakte Blond sticker. Het voorbeeld vond ik op internet. Met de Silhouette sneed ik de vormen in het vinyl. Het was nog een heel gepriegel om alle onderdelen die overbodig waren er tussen uit te halen. Voor een eerste sticker, vind ik 'm aardig gelukt.


Verder maakte ik deze schattige groene vriendjes voor de jongetjes in de klas bij m'n dochter. Zodra de traktatie van dochterlief helemaal af is zal ik deze uitgebreid met jullie delen.Bedankt voor het kijken!

Liefs, Ria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten