vrijdag 19 december 2014

Bedankt voor alles....

Dit schooljaar begon voor onze jongste boef met een inval juf. Haar eigen juf was met zwangerschapsverlof en zou pas na de kerstvakantie weer aan het werk gaan.

De eerste dag kwamen de kinderen verlegen binnen bij deze "nieuwe" juf, maar oh wat waren ze snel gewend aan deze rustige, vriendelijke en vooral lieve juf Wilma. Ze stal de harten van alle kinderen en ook de ouders waren blij met haar. Zoals dat met zoveel dingen gaat, vloog het half jaar met juf Wilma voorbij en moeten de kinderen alweer afscheid van haar nemen. En ook al vind iedereen het fijn dat hun oude juf weer terugkomt, wat zullen ze juf Wilma missen!

Al een aantal keren heb ik mijn jongste horen zeggen dat ze best nog een juf in de klas kunnen gebruiken, maar helaas moet ik haar dan telkens weer zeggen dat dat niet gaat.

Om juf Wilma te bedanken en iets mee te geven ter herinnering aan groep 1/2 hebben alle kinderen zelf een mooie bloem uit geprikt. Ik maakte er vervolgens mooie bloemen met van ieder kind een pasfoto van en zette ze in een mooie vaas. Op de vaas etste ik een persoonlijke tekst.
Een mooie herinnering aan een heel gezellige tijd in groep 1/2.

Hieronder de foto's!

 


Bedankt voor het kijken!

Liefs, Ria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten