zaterdag 19 juli 2014

Dag lieve juf...

Afgelopen vrijdag was de laatste schooldag voor de vakantie. Deze keer was het een extra bijzondere dag dan zo'n laatste schooldag gewoonlijk al is. Kleuterjuf Carin nam na ruim 40 jaar onderwijs afscheid en gaat van haar welverdiende pensioen genieten. 

Al weken was de collega van de juf met de klas (waar mijn dochtertje Ilse ook in zit) in het geheim bezig met de voorbereidingen, zoals cadeautjes en een videoboodschap. Mij vroegen ze om mini cupcakes te maken in het thema Jip en Janneke, juf Carins favoriet. Aangezien ze zoals de naam al doen vermoeden ;-) klein zijn, is het wat lastiger om ze met marsepein te decoreren. Daarom koos ik ervoor om er een toef met vanillecrème op te spuiten en gepersonaliseerde prikkers te maken.


De cupcakes waren een groot succes, zowel bij de kinderen als bij de juffen die erg verbaasd waren over de prikkers met persoonlijke tekst.
Omdat ik de juf ook nog iets persoonlijks cadeau wilde doen, kocht ik een dienblad, die ik met foto's en een persoonlijke boodschap versierde.

Bedankt voor het kijken en reacties zijn altijd welkom!

Liefs, Ria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten